Petplan Huisdierenverzekering

De huisdierenverzekering van Petplan is een gecombineerde ziektekosten- en ongevallenverzekering af te sluiten voor katten, honden, konijnen en papegaaien. U kunt kiezen voor een looptijd van 1 of 5 jaar. Bij 5 jaar is de jaarlijkse premie ca. 3% goedkoper. Er is keuze uit 3 pakketten en 4 aanvullende verzekeringen:

Basis Pakket
 Maximale vergoeding per verzekeringsjaar € 2.500,-
Petplan Basis Pakket
Plus Pakket
 Maximale vergoeding per verzekeringsjaar € 3.000,- Zelfde dekking als Basis Pakket +
Petplan Plus Pakket
Totaal Pakket
 Maximale vergoeding per verzekeringsjaar € 3.500,- Zelfde dekking als Basis Pakket +
Petplan Totaal Pakket
Aanvullende verzekeringen
 De zorgpakketten worden uitgebreid met één of meerdere aanvullende verzekeringen
Aanvullende verzekeringen

Voordelen huisdierenverzekering Petplan

Nadelen huisdierenverzekering Petplan

De kleine lettertjes

De term premiegarantie is verwarrend. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de huisdierenverzekering van Proteq is er geen sprake van een jaarlijkse premiestijging omdat uw huisdier een bepaalde leeftijd heeft bereikt. De Premie kan echter wel ieder jaar geïndexeerd worden met een minimum van 3%. Van echte totale Premiegarantie is dus geen sprake.

Zodra de verzekering is afgesloten gaat er een wachttermijn van 30 dagen in. Binnen deze wachttermijn is het huisdier nog niet verzekerd.

De wachtermijn geldt niet voor de dekking van Preventieve vaccinaties, Sterilisatie en Castratie, het plaatsen van een identificatiechip.

Voor meer informatie zie Petplan

Wie staat er achter Petplan?

Unigarant VerzekeringenUw declaraties bij Petplan worden gegarandeerd door Unigarant Verzekeringen een dochteronderneming van de ANWB.

Petplan